VM#8 – Help! Er is geen enkele leuke man die me aanspreekt

We horen het  vaak van single vrouwen. Waar zijn toch al die leuke kerels gebleven? Ze worden alleen maar door de foute gasten aangesproken. De leuke mannen doen niks! Hoe kan dat? Wat moeten mannen anders doen om toch de stap te maken? En wat kunnen deze vrouwen zelf doen om tóch aangesproken te worden door die leuke kerel? En hoe goed werkt ‘playing hard to get’ nu echt?

Maurice en John bespreken het  vandaag in deze podcast van Verleiding Meesters.

Maurice Zondag

About the Author

Maurice Zondag

Maurice is founder of Seduction Debunked. He is Personality Coach and helps people to find their happiness again. One of the ways, is by teaching men the art of seduction. He does that through trainingprograms on Seduction Debunked and through personal coaching as dating coach. Want to know more wha that can do for you? Check out the menu above and contact Maurice directly.

Follow Maurice Zondag:

Leave a Comment: