VM# 7 – Leer je Lichaamstaal beheersen!

In deze aflevering gaan Maurice en John dieper in op het gebruik van lichaamstaal. En dan met name, hoe kun je leren hoe je lichaamstaal bewust gaat herkennen en zelf kunt leren toepassen. Fascinerende resultaten komen opeens binnen handbereik!

De serie over Micro Expressie, een onderdeel van lichaamstaal is “Lie To Me”, een aardige TV serie (te zien op Netflix) die is geinspireerd op het onderzoek van Dr. Paul Ekman. Ook zeer interessant om je daar in te verdiepen! Een andere serie waar we naar verwijzen is Suits. Check it out.

Wil jij ook leren hoe je je lichaamstaal onder controle kunt krijgen? Check dan de training die Maurice o.a. gaat geven samen met een collega coach en actrice, Jeske Visser-Boorsma, bij www.WieBenJijTraining.nl.

Maurice Zondag

About the Author

Maurice Zondag

Maurice is founder of Seduction Debunked. He is Personality Coach and helps people to find their happiness again. One of the ways, is by teaching men the art of seduction. He does that through trainingprograms on Seduction Debunked and through personal coaching as dating coach. Want to know more wha that can do for you? Check out the menu above and contact Maurice directly.

Follow Maurice Zondag:

Leave a Comment: