VM#4 – Hoe authentiek ben jij?

Echte verleiders zijn vooral Authentiek. Ze zijn echt. Dat in tegenstelling tot de Nice Guy/Girl, en we komen daar nog even op terug na wat feedback. Er zijn namelijk meerdere type Nice Guys waar je overigens in beide gevallen niets van moet willen.

Van Nice Guys tot Bad Boys, duidelijk dat het allemaal niet gewenst is, maar wat dan wel?

Authenticiteit is de sleutel. Het gaat om wat jij wilt, niet om wat anderen over je denken, want wat jij denkt dat anderen over je denken, dat denk je zelf.

Wees dus authentiek en luister deze aflevering. Maak je eigen keuzes. Like en share als je het de moeite waard vind wat we vertellen. Wat anderen er van denken is niet relevant. Authentiek zijn. Daar gaat het om.

Maurice Zondag

About the Author

Maurice Zondag

Maurice is founder of Seduction Debunked. He is Personality Coach and helps people to find their happiness again. One of the ways, is by teaching men the art of seduction. He does that through trainingprograms on Seduction Debunked and through personal coaching as dating coach. Want to know more wha that can do for you? Check out the menu above and contact Maurice directly.

Follow Maurice Zondag:

Leave a Comment: