VM#3 – Je moet gewoon jezelf zijn

Het meest gegeven advies. “Je moet gewoon jezelf zijn”. Dat is makkelijk gezegd ja. Jezelf zijn. Maar hoe dan? En is dat echt wel voldoende?

In deze uitzending gaan we hier dieper op in, want er zit meer wijsheid in dan je wellicht dacht. De transitie die er voor zorgt dat je echt jezelf kunt zijn, het is de kunst die te doorgronden en te ondergaan. Een simpel advies, jezelf zijn, was nog nooit zo moeilijk geweest.

Luister naar het emotionele verhaal van John, hoe hij door deze transitie heen kwam.

Maurice Zondag

About the Author

Maurice Zondag

Maurice is founder of Seduction Debunked. He is Personality Coach and helps people to find their happiness again. One of the ways, is by teaching men the art of seduction. He does that through trainingprograms on Seduction Debunked and through personal coaching as dating coach. Want to know more wha that can do for you? Check out the menu above and contact Maurice directly.

Follow Maurice Zondag:

Leave a Comment: