VM#2 – Het Nice Guy Syndroom (Ook voor vrouwen!)

Vandaag bespreken we het Nice Guy Syndroom. Het Nice Guy Syndroom is een niet-medische aandoening waar veel mensen mee worstelen (ook de vrouwelijke variant, het Nice Girl Syndroom) en ze remt in hun leven, hun ontwikkeling en zeker op het gebied van verleiden.

We bespreken wat het syndroom precies is, doet en hoe je er van af kunt komen (en dat is simpeler dan je denk!)

Maurice Zondag

About the Author

Maurice Zondag

Maurice is founder of Seduction Debunked. He is Personality Coach and helps people to find their happiness again. One of the ways, is by teaching men the art of seduction. He does that through trainingprograms on Seduction Debunked and through personal coaching as dating coach. Want to know more wha that can do for you? Check out the menu above and contact Maurice directly.

Follow Maurice Zondag:

Leave a Comment: