VM #1 – Verleiden kun je leren!

Daar is ‘ie dan! Aflevering 1 van Verleiding Meesters.

Elke zaterdag zitten John en Maurice samen om je mee te nemen in de wereld van het verleiden. En nee, dat is niet alleen tussen man en vrouw, maar eigenlijk iets wat we allemaal continue aan het doen zijn. Maar hoe werkt dat dan? En hoe werkt dat precies tussen man en vrouw?

We nemen je mee en dagen je uit voortaan de wereld om je heen ook te verleiden!

Reageren? Heb je een vraag? Stel die ons en we zullen er op terug komen in de uitzending.

Je kunt je vragen kwijt in ons speciale formuliertje.

 

Maurice Zondag

About the Author

Maurice Zondag

Maurice is founder of Seduction Debunked. He is Personality Coach and helps people to find their happiness again. One of the ways, is by teaching men the art of seduction. He does that through trainingprograms on Seduction Debunked and through personal coaching as dating coach. Want to know more wha that can do for you? Check out the menu above and contact Maurice directly.

Follow Maurice Zondag:

Leave a Comment: